Omgeving

Omgeving

Genoeg te doen

Camping & Beachresort Julianahoeve ligt direct aan de duinen op slechts een paar honderd meter van het strand en vlakbij de gezellige badplaats Renesse. Je loopt de camping af en binnen vijf minuten sta je met je voeten in het zand. Geniet van een schoon, breed en wel 21 km lang strand. De ideale plek voor een stranddag natuurlijk, maar je kunt ook heerlijk wandelen of fietsen in de prachtige natuur.

Via ons kun je ook een fiets huren om de omgeving te verkennen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

In Renesse zelf vind je leuke winkeltjes, gezellige terrasjes en vele restaurantjes. Hou je van verse mosselen en/of Oosterscheldekreeft, dan ben je hier op de juiste plek.

Genoeg te doen
Kitesurfen

Kitesurfen

Activiteiten Renesse

Iets buiten Renesse is er ook genoeg te doen. Denk aan alle surf-, kitesurf, duik- en zeilmogelijkheden rondom de Brouwersdam, Nationaal Park Oosterschelde, of de diverse attractieparken (waaronder Deltapark Neeltje Jans en het Arsenaal in Vlissingen). Domburg (de oudste kustplaats van Zeeland), Burgh-Haamstede of het gezellige Middelburg zijn ook zeker een bezoekje waard.

Kijk voor de meest actuele informatie op: https://renesseaanzee.nl. Hier vind je meer informatie over evenementen, activiteiten en dienstverlening in Renesse en omgeving.

Op de website van Toeristen Informatie Zeeland is ons Beachhouse ook terug te vinden met een blog wat er te doen is per seizoen. Bovendien staat er hier een overzicht van restaurants, musea, attractie- en dierenparken: https://www.toeristeninformatienederland.nl/zeeland/.

Lees Meer
Activiteiten Renesse